YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

İş Yerleri, Teknolojiyi Takip Ederek Kârlarını Katlıyor

1
uyumsoft
1

Harun Savsar
Uyumsoft İnsan Kaynakları Yöneticisi

Pazarı büyütmek, pazar inşa etmek gibi rekabet stratejileri amaca daha uzun vadeli hizmet ediyor. Bu nedenle, bilişim odaklı yapılanma projelerinin içinde yer almak gerekiyor. Bu noktada, ortaklaşa altyapıyı kurma, var olanları paylaşma yönünde işbirlikleri yapılmalıdır.

Ülkemiz ekonomisinin ana dinamosu KOBİ’lerdir. Ancak, nedense KOBİ’lerdeki bilişim kullanım oranı düşüktür. Kullanılan malzemeler bir yazılım vasıtasıyla izlenip, gereksiz harcamalar tespit edilerek engellendiğinde %25’e varan bir maliyet tasarrufu sağlanan örnekleri mevcuttur.

Hizmetler ‘internet’ haliyle verildiğinde maliyet düşüyor

Küresel pazarda iş yapabilen bilişim hizmeti satabilen insan kaynağı yetiştirmek gerekiyor. KOBİ’lerin yapılan her işi daha verimli kılmak üzere, bilişimi günlük hayatlarına sokmaları önemlidir. Bilişimin, hayatımızın her alanına girmesi için daha fazla çalışmalıyız.

İşin içine bilişimi katılan daha verimli hale geliyor

Ülkemizde bilgisayar kullanımının gerekliliği biliniyor. Ancak girişimcilerin, ERP, İnsan Kaynakları veya bulut tabanlı iş yazılımlarını işlerine nasıl katacaklarını anlatmak gerekiyor. Hepimizin ülkemizi, global pazarlarda daha rekabetçi bir ülke yapma hedefi bulunuyor. Bilişime yapılan her yatırım, Türkiye’nin rekabetçiliğini uluslararası ortamda artırıyor ve süreci verimli hale getiriyor. Ülkelerin GSYİH’larının, geçen 15 yılda enformasyon teknolojileri kullanımıyla, %1’in üzerinde arttırdığı ifade ediliyor.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.