YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir


Uyumsoft Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı’na katılıyor


Uyumsoft, 3 ile 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında Pullman Hotel İstanbul’da, Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı’na katıldı.Uyumsoft, Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı’na katılıyorUluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı sırasında Uyumsoft’un standına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Hasan Ali Çelik’in de aralarında bulunduğu yoğun protokol ziyareti gerçekleşti. Uyumsoft’un standını ziyaret edenlere Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, Uyumsoft Yönetim Danışmanı Prof.Dr. Ercan Öztemel, Uyumsoft ERP Satış Koordinatörü Selçuk Alkaş ve Uyum Akademi Yöneticisi Kerim Şahin, kamu ve özel sektörde yapmakta olduğu projeler ile Uyum Akademi hakkında bilgiler verdi.
Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı organizasyonu, kamu, üniversite ve özel sektör başta olmak üzere, ülkenin kalkınma hedefleri ile bütünleşik bir şekilde bulunan kurumlar ve kişiler arasında bilimsel ve ticari işbirliği zemininin oluşturulması, yapılan hizmet ve faaliyetlerden ulusal ve uluslararası farkındalığın artırılması amacıyla düzenleniyor.

Uyumsoft, bilişime güç katıyor

Türkiye, yazılım sektöründe dünyada söz sahibi olmaya hazırlanıyor. Amerika’daki Silikon vadisi ve Hindistan’daki Bangolare vadisini kendisine örnek alıyor. Yerli bilişim sektörü sürekli güçleniyor. Sektörün itici güçlerinden birisi olan Uyumsoft, yazılım, girişimcilik ve start-up projeleri ile her geçen geçen gün daha da güçleniyor. Uyumsoft, ERP serüveninde 20 yıldır katettiği yolla ürettiği cloud ERP, web ERP, mobil ERP gibi dünya ile rekabet edebilen ürünler sayesinde, ülkemizin dünyaya açılan firmaları arasından yer alıyor.
Önümüzdeki dönemin ekosistemlerin rekabeti ile ilerleyeceğini öngören Uyumsoft, çalışanları ve son 3 yılda işbirliği yaptığı 150’nin üzerindeki iş ortağıyla ekosistemini genişleterek, güçbirliği yapmayı sürdürüyor. Aynı zamanda, oyun, eğitim, savunma sanayi, veri işleme gibi ‘Smart Business’ modelleri üzerinde çalışarak, start-up projelerini de destekliyor. Uyum Akademi, bir taraftan hem kendisinin, hem de müşterilerinin akademik ihtiyaçlarını giderirken, diğer yandan birçok üniversite öğrencisine eğitim imkanı sunarak, istihdama ciddi katkılar sağlıyor.
Merkez ofisini Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ında konumlandıran Uyumsoft’un, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan Bakü’de ofisleri bulunuyor. Sahip olduğu bilgi birikimi, tecrübesi ve ‘yetenek merkezi’ dönüşümüyle; tüm ekosistemindeki işletmelerin yazılım ile kalkınmasına önderlik ediyor. İstanbul’daki merkez ofisinde, tam olarak bu amaca hizmet etmek üzere, işbirliği ve start-up projelerini tıpkı bir kuluçka merkezi gibi yöneten bir kompleks olarak hizmet ediyor.

Uyum Akademi hakkında

Uyumsoft, üretmiş olduğu bilişim çözümleri ile müşterisinin sadece bilgi sistemlerini yapılandırmakla yetinmeyip, aynı zamanda gerekli olan akademik desteği vermeyi de önemli bir iş yürütme stratejisi olarak benimseyerek, bu kapsamda ihtiyaçları karşılamak üzere Uyum Akademi’yi kurdu. Uyum Akademi, başta Uyumsoft çalışanları, Uyumsoft’un çözüm ortakları ve müşterilerinin eğitim ihtiyaçları olmak üzere, gerekli gördükleri, araştırma, bilimsel aktivite, çalıştay, odak grubu, teknoloji izleme, proje platformları, iş üstünde projeler, arama konferansları vb. gibi aktiviteleri gerçekleştirmek üzere oluşturulmuş kurumsal bir yapılanmadır.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.