YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Web ERP ve E-Uyum Uygulamalarının Sertifikaları Sahiplerini Buldu

web ERPUyum Akademi tarafından düzenlenen “Uyumsoft web ERP ve i-E-Uyum” eğitimlerine katılarak,başarı gösterenler sertifikalarını, 14 Ekim Cuma günü, Uyumsoft merkez binasında yapılan bir organizasyon ile aldı.

Geniş kapsamlı web ERP eğitimi

Bir ay boyunca, uzaktan eğitim ve Uyumsoft’un YTÜ Teknoparkı’ndaki merkez binasında yapılan eğitim sırasında; web ERP için genel sistem tanımları ve parametreler, finans iş süreçleri, satış ve satınalma iş süreçleri, yetkilendirme işlemleri, rapor alma işlemleri vb gibi geniş kapsamlı bir eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimin sonunda başarı gösteren katılımcılara, aldığı eğitime göre, web ERP Danışman Sertifikası, ERP Satış Yöneticisi Çözüm Ortağı Sertifikası, ERP Satış Yöneticisi Sertifikası ve E-Uyum Satış Takım Lideri & E-Uyum Satış Uzmanı Sertifikası verildi.

Ülkemizin lider yazılım firmasıdır

Yazılım, danışmanlık, E-Uyum ve e-Devlet projelerinin lider firması Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri ve ekosistemi, 20 yıldır ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerde başarılı projelere imza atıyor. 500’ün üzerinde Kurumsal İş Sistemleri (ERP, CRM, HRM, BI vd) projelerini hayata geçiren Uyumsoft, Türkiye’nin E-Uyum Mimarı olarak e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-Bilet vd uygulamalarında 5.000’nin üzerindeki müşteriye lider entegratör firma olarak hizmet veriyor.  Uyum Akademi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, birçok üniversiteyle yüzlerce öğrenciye eğitim vererek istihdama katkı sağlarken, Start-Up projelerini desteklemektedir. Merkez Binası YTÜ Teknoparkında yer alan Uyumsoft’un, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Bakü’de ofisleri bulunuyor.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.