YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyumsoft’tan, İş Ortaklarına İnşaat ERP ve İnsan Kaynakları Uygulaması Eğitimi Verildi

İş Ortaklarına EğitimUyumsoft’tan, iş ortaklarına İnşaat ERP ve İnsan Kaynakları uygulaması eğitimi düzenlendi. Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’nin, Yıldız Teknoparkı’nda bulunan Merkez Binasında, geçtiğimiz günlerde, iş Ortaklarına, Uyumsoft’un İnşaat ERP ve İnsan Kaynakları uygulaması hakkında eğitim verildi.

Erim İnanç İnşaat ERP’yi, Harun Savsar İnsan Kaynakları uygulamasını anlattı. Nitekim, inşaat sektörü hakkında kısa bilgi verildi. Ardından, Proje Yönetim Süreçlerinin inşaat sektöründe nasıl uygulandığı anlatırken, Uyumsoft web ERP ürününde, bu süreçlerin nasıl işlendiği aktarıldı.

Genel olarak toplantıda, programın tanıtımı, gelecek stratejisi ve hedefleri değerlendirildi. Ayrıca, programın kapsamı ve uygulamada yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Uyumsoft’tan

Neslihan Güneş, iş ortaklarıyla toplantıyı izlerken, fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.İnşaat ERP ve İnsan Kaynakları Uygulaması

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.