YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir
Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir?

Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir?

Global şirketlerin, orta ölçekli şirketlerin veya küçük ölçekli şirketlerin, diğer bir değişle çağımızda tüm işletmelerin gündemlerinde “müşteri ilişkileri yönetimi” konusu daha yoğun yer almaya başladı. Müşteri ilişkileri yönetimi nedir sorusuna en kısa tanımla, firmaların müşterilerini tanıyarak, onların ihtiyaçları paralelinde uygun ürün ve hizmetleri geliştirmeleri olarak belirtebiliriz. Diğer adıyla CRM olan bu yazılım, bir yazılımdan ötedir ve işletmenin, çalışanları, müşterileri ve rakiplerine dahil tüm iş sürecini yönetebileceği bir platformu sunar. Bu sistemde, binlerce veya milyonlarca müşterinin verisinin toplanması, analiz edilmesi ve çıkan sonuçlara göre iş sürecinin yönetilmesi yer alıyor. Teknoloji sayesinde bugün, bilgiye ulaşmak ve analiz etmek çok kolay oldu. Artık, çok büyük kitleler içinden, birebir pazarlama yapmak ve müşteriye göre ürünü özelleştirmek de mümkün. Tabi burada önemli olan konu, analiz için ciddi anlamda verinin olması gerekiyor. Son yıllarda big data kavramı ve büyük firmaların veri toplamasının altında da bu yatıyor. Yeterince veri toplanıp analiz edilirse, firmanın stratejik yol haritası da ortaya çıkmış olacaktır.

Müşteri odaklı işletme yönetime geçiş gerçekleşiyor!

Bilgi teknolojileri konusundaki yazılımsal gelişmeler, firmaların teknolojiye yaptıkları yatırımları arttırmaları, olabildiğince müşteri ilişkilerini yönetimini başarıyla yönetmeleri, bu yatırımı yapan ve iş sürecine uyarlayan işletmeleri; rekabette bir adım öne çıkarıyor. Bir üretim işletmesinde, üretimin dışında kalan her şey, aslında müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) altında yönetiliyor. Eğer bir hizmet firmasıyla, tüm iş sürecini CRM altında yönetmek mümkün olmaktadır. Özetle, müşteri ilişkileri yönetimi nedir baktığımızda, burada müşteri odaklı işletme yönetim sistemine geçilmeye başlanıyor diye yanıtlayabiliriz. Müşterinin kral olduğunu herkes söylüyor; neyi satın alıp, neyi satın almayacağına müşteri karar veriyor. İşletmelerin varlıklarını sürdürebilmeleri için de, daima müşterilerine ihtiyaçları varsa, burada artık şirket yönetimleri, müşteri odaklı işletme yönetimi olarak gerçekleşmeye başlayacaktır.

Veriler, kurumsal hafızayı besliyor!

Aynı zamanda, müşteri ilişkileri yönetimi sisteminin içerisine, gelen-giden teklifler, görüşme notları, sözleşmeler, hangi ürünlerin beğenilmediği, hangi alanlarda sık sorun yaşandığı gibi çalışanların yaptıkları faaliyetler eklendiğinden, doğal olarak bu veriler kurumsal hafızayı besliyor. Diğer taraftan büyük müşteri verilerinin analiz edilmesiyle ortaya çıkan sonuca göre de, kitlesel pazarlamadan, bireysel pazarlamaya doğru bir geçiş süreci baş gösteriyor. Pazarlama departmanları açısından da, CRM önemlidir.

Müşteri ilişkileri nasıl olmalıdır?

Kime, hangi ürünle, hangi fiyat politikasıyla ve hangi iletişim kanalından hitap edileceği çalışmalarının önü açmaktadır. Müşteri ilişkiler yönetimi nedir sorusuna yanıt bulduğumuzda, işin özetinde rekabette bir adım öne geçmek için gerekli konseptleri yöneticilerin önüne getirmektedir. Nitekim güncel olan verilerle, müşteri beklentileri hızla tespit edilerek, müşterilerin her birisine özel olarak en mükemmel karşılamayla ürün veya hizmetin sunulması gerçekleşebilecektir.

UyumCRM programını kullanmamın şirketime faydası nedir?

• Müşteri ve satış ekiplerinizi tek ekrandan yönetebilirsiniz. • Satış ekibinizi konum ve arama bilgisi ile anlık takip edebilirsiniz. • Potansiyel müşterilerinize doğru fırsatları sunarak kısa sürede satışa çevirebilirsiniz. • Pazarlama ve satış sürelerinizi fırsat, faaliyet, teklif ekranları ile kısaltabilirsiniz. • Toplu mail ve sms entegrasyonu ile sms, maillerin kaç defa açıldığını, mail içindeki linke tıklamalarını UyumCRM üzerinden gelişmiş raporlamalar ile analiz edebilirsiniz.

UyumCRM kullanmak için minimum kullanıcı lisansı var mı ?

UyumCRM kullanmak için minimum 3 kullanıcı lisansı almak gerekir. Kullanıcı lisansları hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Maksimum kullanıcı sayısı sınırı var mı?

UyumCRM kullanmak için sınırsız sayıda kullanıcı lisansın satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Şirketime özel kişiselleştirmeler yapılabilir mi?

Evet,UyumCRM’de şirketinize özel kişiselleştirmeler yapabilirsiniz, talepleriniz için iletişime geçiniz.

Uyum CRM mobilden de kullanılabilir mi?

Evet,mobil kullanım imkanı mevcuttur. Mobil versiyonu kullanmak için cihazınıza indirebilirsiniz.

UyumCRM kullanmak için herhangi bir yazılım veya donanım kurulumuna ihtiyaç var mı?

İnternet aracılığı ile UyumCRM’ dilediğiniz yerden ulaşabilir, bilgisayardan ve mobilden kullanabilirsiniz.

Verilerimiz yedekleniyor mu?

UyumCRM’de günlük olarak verileriniz yedeklenir.

Daha önce CRM kullanmadım,excelde tuttuğum mevcut müşterilerimi aktarabilir miyim?

Excel’inizdeki bilgileri CSV formatımızdaki şablonlar aracılığı ile UyumCRM’ e aktarabilirsiniz.

Başka bir CRM kullanıyorum verilerimi taşıyabilir miyim?

CSV formatında olan verilerinizi UyumCRM’ e aktarabilirsiniz.

UyumCRM hangi özellikleri içeriyor?

UyumCRM;Dashboard Yapısı,Müşteri, Müşteri Adayı Ekranı, Fırsat Ekranı, Faaliyet Planı Ekranı, Faaliyet Ekranı, Kampanya Yönetimi Ekranı, Sözleşme Yönetimi, Anket Ekranı, Teklif Ekranı, İş Tanımı Ekranı, İş Faaliyet Giriş Ekranı, Duyuru Ekranı, Dokümanlar, Call Center Entegrasyonu, Toplu Mail ve Sms Entegrasyonu, Outlook Entegrasyonu, Sosyal Medya Entegrasyonu, Whatsapp Entegrasyonu, Google Calendar Entegrasyonu, Slack Entegrasyonu özelliklerini içermektedir.
CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.