YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyumsoft Yatırımlara Hız Verdi, %65 Büyüdü!

Uyumsoft yatırımlara hız verdi, %65 büyüdü

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, son bir yıldır yatırımlara hız verdiklerini ve bir önceki yıla oranla %65 büyüme gösterdiklerini açıkladı.

Ülkemizin enformatik dönüşümüne katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Mehmet Önder, şunları söyledi: “Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firması olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz. Bu yılın ilk yarısında, yatırımlarımızı arttırarak, ekosistem ve ciroda %65 büyüme gösterdik. Yılın ikinci yarısında da yatırımlara aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Ülkemizin her alandaki verisi, çok değerli ve kıymetlidir.

Ülkemizin her alandaki verisinin değerli ve kıymetli olduğunu kaydeden Mehmet Önder, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin iktisadi ve sosyal verisi de, en az askeri ve siyasi verisi kadar stratejiktir. Bu noktada milli olma hassasiyeti arttı ve kurumlar bu konudaki çalışmalarını hızlandırdı. Son bir yılda daha yoğun ortak toplantılar yapılarak, fikirler ve projeler değerlendirilmeye başlandı. Önümüzdeki yıllarda bu çalışmaların, ürünlere ve hizmetlere dönüşmüş sonuçlarını almaya başlayacağız. Bu ürünleri ve hizmetleri, ülkemizin yanı sıra, bulunduğumuz coğrafyaya da ihraç edeceğiz. Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firması Uyumsoft olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz.” diye konuştu.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.