YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

ERP, CRM, HRM, SCM ile “ İşler Takipte ”

ERP, CRM, HRM, SCM ile “ İşler Takipte ”

İş dünyasının gündemi, kurumsal süreçler kadar, işlemler, normatif, kalitatif değil; kantitatif eylemler, ürün/hizmete göre pazar değil pazara göre ürün/hizmettir.

Internet çağında, rekabetçi uyum çabasındaki iş insanlarımız için E-Uyum eksenli kurumsal iş sistemlerinin yerleştirilmesi ve sürdürülmesi en kritik görev olmaktadır. Bir “kurumsal iş sistemi” yerleştirme projesinde, yazılım evinin yetkinliği, yazılımın işlevselliği-fiyatı- bütünleşik kapsamı kadar; firmanın yani sizin yetenekleriniz, çalışanlarınız, yönetiminizin tutumu, müşterilerinizin ve diğer paydaşlarınızın sisteme katılımı gibi faktörlerin de farkında olunmalıdır.E-Uyum eksenli iş sistemleri; Türkiye iş dünyası, yeni pazarlara açılarak pazarlarını çeşitlendirecek, yeni iş fırsatlarını değerlendirerek yeni pazarlar inşa edecekse şarttır.

ICT enformasyon ve iletişim teknolojileri, merkezi güçlerin düzleştirip küreselleştirdiği dünyayı yerelden küresele, küreselden yerele binlerce pazaryerine dönüştürmüştür. İş dünyasını küreyelleştiren merkezkaç güçlerin önünü açmıştır…

“Yönetim + İletişim + Bilişim”

Teknolojilerini işle örtüştüren enformatik iş sistemleri, tüm resmi ve özel kurumların iş/görev alanlarını bütünleştiren, E-Uyum uygulamaları ve servisleridir ve küreyelleşen iş dünyasında artık, işin aslı budur.

Kurumsallaşma artık; iş ile iş/müşteri (B2B), iş ile insan/tüketici (B2C) ve çalışan ile çalışan (E2E) arasındaki her türlü ilişkinin enformatik bir sistem üzerinde tanımlanmasıdır.

Bu amaca hizmet eden iş teknolojilerinin ve ERP Kurumsal Kaynak Planlaması, CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi, HRM İnsan Kaynakları Yönetimi, SCM Tedarik Zinciri Yönetimi, v.d. iş uygulamaları’nın yer aIdığı ICT platformuna “kurumsal iş sistemi” diyebiliriz.

Bu sistem üzerinde, planlama, sipariş, tedarik, lojistik süreçleri ve ilişkili tüm verilerin oluştuğu işlemlerle raporlama yer almaktadır.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.