YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Lisans ücretlerini sıfırlayan Uyumsoft, İş dünyasına 3 milyon Euro’luk destek olacak

“Lisans ücretlerini sıfırladık! Daha Güçlü Türkiye için.” Uyumsoft, iş dünyasına destek için 3 milyon Euro’luk lisans gelirinden feragat ediyor…

iş dünyasına destek

Uyumsoft’tan iş dünyasına destek

Kahramanlık destanı yazan Milletimize ve işletmelere, bir destekte Uyumsoft’tan geldi. Ülkemizin, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve i-Dönüşüm (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet)’de milli yazılım firması Uyumsoft tarafından,“Lisans ücretlerini sıfırladık! Daha Güçlü Türkiye için.” kampanyası başlatıldı. 21 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek kampanyada ERP lisans ücretlerini sıfırlayan Uyumsoft, 3 milyon Euro’luk lisans gelirinden feragat ederek, iş dünyasına destek olacak.

Lisans Ücretleri Sıfırlandı

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi:

“Olağanüstü hal, olağanüstü iş pratiklerini gerektirir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, Uyumsoft olarak bize düşen milli görev; daha güçlü bir Türkiye ve ekonomi için, işletmeleri desteklemekti. Uyumsoft olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli ekonomisinin direği olan iş dünyasının daima yanındayız” dedi.

Güçbirliği yaparak, fırsat oluşturabiliriz

Olağanüstü hal döneminde “güç birliği” yapılarak, bu dönemin Türkiye için fırsata çevrilebileceğini kaydeden Mehmet Önder, konuşmasına şöyle devam etti:

“Uyumsoft olarak, çalışanlarımız ve eko-sistemimizde yer alan tüm firmalar ile güç birliği yaparak; lisans ücretlerini sıfırlama kararı aldık. Milli ve güvenilir iş ortağı olarak;daha güçlü özel sektör işletmeleri olması için firmaların bilgi sistemlerini (ERP, HRM, CRM, İş Zekası, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet vb.) kurmayı sürdüreceğiz. Uyumsoft ailesi, bu dönemde daha çok çalışarak, hem iş dünyasını destekleyecek, hem bulunduğu coğrafyada global bir marka olma yolunda ilerleyecektir” diye konuştu.

İş’te Uyum destek paketi:

– Yeni müşteriler için, ERP lisans ücretlerini sıfırladı.

– Mevcut müşterilerin, yeni talep edeceği lisans ücretlerini sıfırladı.

– Uyumsoft e-Fatura sistemine geçen yeni müşterilerden, yılsonuna kadar e-Defter ve e-Arşiv ücreti alınmayacaktır.

– Mevcut e-Fatura müşterilerinden, e-Arşiv uygulamasını geçiş yapmak isteyenlerden yılsonuna kadar e-Arşiv ücreti alınmayacaktır.

Milli ve Güvenilir İş Ortağınız Uyumsoft ile İşler Takipte”

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.