YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyumsoft, Yıllık Gelirinin %43’nü Ar-Ge’ye Ayırıyor

uyumsoft-arge

Türkiye’nin bilişim liderleri arasında yerini alan Uyumsoft, ileri teknoloji konularına odaklanarak, yıllık gelirinin %43’nü Ar-Ge faaliyetlerine ayırıyor. Güçlü uluslararası iş ağı ile dünya standartlarına uygun yazılım ürünleri ve danışmanlık hizmetlerini 3 kıtaya ihraç eden Uyumsoft, önümüzdeki 5 yıl içinde ileri teknoloji uygulamaları ve üniversite-sanayi işbirlikleri konularına yatırım yapmaya devam edecek. 20. yılında Uyumsoft firması, Web ERP, Cloud ERP ve Mobil ERP ile iDönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter) kurumsal iş çözümlerinde, 6 binin üzerindeki yerli ve yabancı müşterisine hizmet veriyor.

Bilişime güç katıyor

Merkez ofisini Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ında konumlandıran Uyumsoft’un, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan Bakü’de ofisleri bulunuyor. Sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesini ‘yetenek merkezi’ ne dönüştürürken, ekosistemindeki tüm işletmelerin yazılım ile kalkınmasına öncülü ediyor. İstanbul’daki merkez ofisinde, tam olarak bu amaca hizmet etmek üzere, işbirliği ve start-up projelerini tıpkı bir ‘kuluçka merkezi’ gibi yöneten bir kompleks olarak hizmet veriyor. İş yazılımları kadar, ülke güvenliğini ilgilendiren savunma sanayi yazılımlarına da yönelen Uyumsoft, bu projeleri ekosisteminde yer alan iş ve çözüm ortaklarıyla birlikte geliştirmeyi hedefliyor.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.